Skærebrætter

SKÆREBRÆTTER & SERVERINGSBRÆTTER

Herunder præsenterer vi en række lækre, håndlavede skærebrætter, der vil hjælpe dig med dine kokkerier og samtidig klæde ethvert køkken- eller spisebord.


Vi laver alt fra små til kæmpestore brætter så du kan helt sikkert finde et bræt der matcher dine behov.


Fælles for vores brætter er, at den håndværksmæssige kvalitet og udførelse er i top, der er kælet for detaljerne og alle brætter står med et flot og unikt visuelt udtryk.


Det er meget individuelt, hvor tykt og stort man foretrækker sit skærebræt. Vores brætter er som standard mellem 3 og 5 cm tykke afhængigt af design, men hvert enkelt design kan naturligvis fremstilles i præcis den tykkelse eller størrelse du foretrækker. 


Da alle vores produkter fremstilles på bestilling kan du nemt få lavet dit bræt på ønskemål. Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et specialprodukt til dig 😊


Saftriller laves uden beregning i de designs hvor det er muligt. Vælg mellem brætter i FSC certificeret eg, røget eg, valnød og thermoask.


Klik på hvert enkelt design for at læse mere og se også udvalget af serveringsbrætter.


VEDLIGEHOLDELSE?

Vores brætter er nemme at rengøre og vedligeholde. Vask dem af i alm. håndvask med opvaskemiddel og lad dem tørre godt af på alle sider bagefter. 


Opvask og almindelig brug vil med tiden fjerne olieringen, så du kan derfor med fordel give brættet et tyndt lag almindelig madolie på alle flader en gang imellem - det vil bevare træets glød. Brættet skal være helt tørt før du kommer olie på.


Skulle brættet med tiden blive lidt "ru" at føle på, er det fordi træets fibre rejser sig en smule på overfladen. Du kan få brættet glat igen ved at slibe træet nænsomt i årernes retning med en finkonet sandpapir med en kornstørrelse på 220 eller højere, og herefter give det alm. madolie (fx. solsikkeolie) igen.

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

Kontakt

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok