Om træ

Om træet

Vi anvender udelukkende nøje udvalgt FSC certificeret møbeltræ til vores produkter. 


De primære træsorter er eg, røget eg, valnød og thermoask. Derudover arbejder vi med en række specielle træsorter, der sælges ifm. specialbestillinger. Fx. ask, kastanje, taks, guldregn, kirsebær osv. der er fældet i danske skove og private haver og derefter tørret ned til møbelkvalitet på vores eget tørreri. 


Vi slutbehandler alle produkter med en højkvalitets træolie, men ønskler du fx. hvidpigmenteret olie eller neutral voksbehandling klarer vi selvfølgelig også det - ønsket slutbehandling kan anføres under bemærkninger ved bestilling.


Finder du ikke det du søger her på siden, eller har du spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 4243 4393 eller mail.


Husk at træ er et levende materiale. Der findes ikke to stykker træ, der er ens, så nedenstående billeder er vejledende. Du kan med fordel surfe lidt rundt på vores hjemmeside og se eksempler på produkter vi har lavet i de forskellige træsorter for at danne dig et bedre indtryk træsorternes farvevariationer, struktur og udtryk.


Er du i tvivl om valg af træsort til et produkt er du meget velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne. Vi rådgiver og inspirerer gerne 😊

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

Kontakt

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok