Om Rune-Jakobsen

Worldwide shipping

Please choose language

RUNE-JAKOBSEN DESIGN

er et dansk mikrobrand med fokus på design og håndlavet fremstilling af eksklusiv boliginteriør og køkkenaccessories.


Mange gør sig seriøse overvejelser og bruger store ressourcer på design og indretning af deres hjem - men vælger desværre ofte at gå på kompromis med de mest almindelige småmøbler og accessories. 


Derfor har jeg dedikeret mit arbejde til de “oversete” elementer i boligindretningen og giver dem et unikt og eksklusivt løft.


Jeg skaber mine produkter med stor respekt og en uforbeholden kærlighed til håndværket og de traditioner, der udgør omdrejningspunktet for virksomheden - derfor har  Rune-Jakobsen Design sit helt eget DNA.

Design og produktion foregår langt ude på landet i det idylliske Østhimmerland. Her har jeg sammen med min familie skabt de ideelle rammer omkring virksomheden med mulighed for fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet, omhu og kælen for detaljerne.


Den personlige betjening er i højsædet, så ønsker du en skræddersyet løsning, eller har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 42 43 43 93 eller mail

Familien

Hos familien Rune-Jakobsen går design og produktion, familie, livskvalitet, æstetik og smukke omgivelser hånd i hånd.


Vores liv har siden 1995 været centreret omkring en selvbygget ejendom, skønt beliggende på en stor naturgrund ca. 20 km sydøst for Aalborg. Her udlever vi drømmen om det nære familieliv, en høj grad af havebrug og selvforsyning, forhandling af lækre produkter og arbejdet i snedkeriet. 

Finder du ikke det du søger? Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt? Kontakt mig gerne ☎︎ (+45) 42434393 eller 📩 mail.

  🚢  Fri fragt

© Rune-Jakobsen.dk 2009-2020 - CVR 27029167