Om Rune-Jakobsen

RUNE-JAKOBSEN DESIGN er et dansk mikrobrand med speciale i håndlavet fremstilling af eksklusiv boliginteriør og køkkentilbehør.


Mange gør sig seriøse overvejelser og bruger store ressourcer på design og indretning af deres hjem - men vælger desværre ofte at gå på kompromis med de mest almindelige småmøbler og accessories. 


Derfor har vi hos Rune-Jakobsen Design dedikeret arbejdet til de “oversete” elementer i boligindretningen og giver dem et unikt håndværksmæssigt og eksklusivt løft.


Vi skaber produkterne med stor respekt og en uforbeholden kærlighed til håndværket og de værdier, der udgør omdrejningspunktet for virksomheden - derfor har alle produkter fra Rune-Jakobsen Design deres helt eget DNA.


Se flere fotos fra snedkeriet

Vores produkter fremstilles ikke på licens i Polen eller fjernøsten. Al design og produktion foregår i vores møbelsnedkeri langt ude på landet i det idylliske Østhimmerland. Her har vi skabt de ideelle rammer omkring virksomheden med mulighed for fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet, omhu og kælen for detaljerne.


I snedkeriet kombinerer vi brugen af gamle og nye teknologier, værktøjer og teknikker.  Vores virksomhedsfilosofi er ikke baseret på masseproduktion - istedet værner vi om de håndværksmæssige traditioner og mener det seriøst når vi arbejder under mottoet:

Crafted - not produced! 


Alle produkter håndlaves enkeltvis på bestilling - så når du bestiller og modtager et produkt er det ikke plukket fra en lagerhylde men fremstillet specielt til dig.


Den personlige betjening er i højsædet, så ønsker du en skræddersyet løsning, eller har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42 43 43 93 eller mail

Familien

I familien Rune-Jakobsen går design og produktion, familie og venner, livskvalitet, æstetik og smukke omgivelser hånd i hånd.


Vi har siden 1995 holdt til i en selvbygget ejendom, skønt beliggende på en stor naturgrund ca. 20 km sydøst for Aalborg. Her udlever vi drømmen om det nære familieliv, en høj grad af havebrug og selvforsyning samt arbejdet i snedkeriet. 

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

  🚢  Fri fragt

 © Rune-Jakobsen Web 2009 - 2020

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok