Betingelser og vilkår

Worldwide shipping

Please choose language

Betingelser og vilkår

Når du køber mine unika produkter på nettet uden at have "set dem i virkeligheden"  vil det altid være med en indbygget usikkerhed. Jeg vælger altid træ med visuel karakter så ikke to produkter er ens eller har det samme udtryk.


Det kan godt være, at du modtager et produkt som ikke ser ud som du havde forestillet dig. Derfor er der FULD RETURRET på alle mine produkter - også selvom de er specialfremstillet.


Jeg betaler returportoen og vi tager en snak om hvad der skal ændres for at du bliver 100% tilfreds med dit køb - og så laver jeg en ny udgave med et smil - for hos Rune-Jakobsen Design samler vi nemlig kun på tilfredse kunder :-)


Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har andre spørgsmål er du velkommen til at  sende en mail til info@rune-jakobsen.dk


Priser:

Alle priser er incl. moms.

Indenfor EU -> Fragtfri levering til pakkeshop. Dør til dør koster 49,- ved køb under 500,- kr.

Udenfor EU -> Levering koster 499,- DKK.  Ved køb over 5000,- DKK sendes fragtfrit.


Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt i krypteret form (SSL) som det kun er dig og indløseren der kan læse. Der er således ingen andre, der ser, eller gemmer oplysningerne om dig.


Reklamation.

Rune-Jakobsen.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).


Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, forkert vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.


Fakturaen skal fremvises til Rune-Jakobsen.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.


Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter du har, eller burde have opdaget manglen ske til Rune-Jakobsen.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.


Fortrydelsesret og returnering

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetaler vi naturligvis hele købsbeløbet inklusiv forsendelsesomkostninger m.m. Vi betaler også for returnering. Kontakt os for at få tilsendt en returlabel.


Du har 14 dage efter modtagelse af varen til at meddele os at du fortryder købet, og herefter har du også 14 dage til at sende den retur. Returretten gælder alle produkterne i webshoppen - også skræddersyedeløsninger.


Forbehold for ændringer:

Rune-Jakobsen.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.


Finder du ikke det du søger? Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt? Kontakt mig gerne ☎︎ (+45) 42434393 eller 📩 mail.

  🚢  Fri fragt

© Rune-Jakobsen.dk 2009-2020 - CVR 27029167