Betingelser og vilkår

Worldwide shipping

Please choose language


Finder du ikke det du søger? Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?

Kontakt mig på tlf. (+45) 42434393 eller mail.

Betingelser og vilkår

På Rune-Jakobsen.dk forsøger vi altid at oplyse varernes væsentlige egenskaber. Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan du sende en mail til info@rune-jakobsen.dk


Priser:

Alle priser er incl. moms.

Indenfor EU -> Fragtfri levering til pakkeshop. Dør til dør koster 49,- DKK

Udenfor EU -> Levering DKK499,- Ved køb over DKK5000,- sendes fragtfrit.


Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt i krypteret form (SSL) som det kun er dig og indløseren der kan læse. Der er således ingen andre, der ser, eller gemmer oplysningerne om dig.


Reklamation.

Rune-Jakobsen.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).


Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, forkert vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.


Fakturaen skal fremvises til Rune-Jakobsen.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.


Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter du har, eller burde have opdaget manglen ske til Rune-Jakobsen.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.


Fortrydelsesret og returnering

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetaler vi naturligvis hele købsbeløbet inklusiv forsendelsesomkostninger m.m. Vi betaler også for returnering. Kontakt os for at få tilsendt en returlabel.


Du har 14 dage efter modtagelse af varen til at meddele os at du fortryder købet, og herefter har du også 14 dage til at sende den retur. Returretten gælder alle produkterne i webshoppen - også skræddersyedeløsninger.


Forbehold for ændringer:

Rune-Jakobsen.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.