Om Rune-Jakobsen


Finder du ikke det du søger, har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?

Kontakt mig på meget gerne på tlf. (+45) 42434393 eller mail.

Rune-Jakobsen Design

made by hand by me

Rune-Jakobsen Design blev etableret i 2016 med visionen om at skabe et mikrobrand, hvor fokus lå på design og fremstilling af eksklusive, håndlavede interiør-nicheprodukter og køkkenaccessories i høj kvalitet.


Ønsket var, at gøre op med tendenser i tiden og skabe et alternativ til sjælløse, masseproducerede køkkenaccessories og interiørprodukter fra fjernøsten, der bruges og hurtigt kasseres igen - og dermed var virksomheden født.

Når man gør sig seriøse overvejelser og ofrer mange ressourcer på design og indretning af sit hjem, er det synd at gå på kompromis med kvaliteten og de små detaljer. Derfor har jeg valgt, at dedikere mit arbejde til de oversete elementer i køkkenet og boligindretningen og give dem et eksklusivt løft.


Uanset, om der er tale om et skærebræt, en køkkenhylde eller en knivmagnet, er alle mine produkter håndlavet enkeltvis fra bunden. Fremstillet med stor respekt, og en uforbeholden kærlighed til håndværket og de træsorter, der udgør omdrejningspunktet for virksomheden. Det er en kærlighed, der kan ses og føles når du står med et produkt i hænderne.


På den måde opnår hvert enkelt Rune-Jakobsen produkt sit helt eget DNA.

filosofien

Crafted. not produced!

Mit snedkeri ligger placeret langt ude på landet i det idylliske Østhimmerland. Her har jeg sammen med min familie skabt de ideelle rammer omkring virksomheden med mulighed for fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet, omhu og kælen for detaljerne.


Den personlige betjening er i højsædet, så ønsker du en skræddersyet løsning, eller har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 42 43 43 93 eller mail

Hos familien Rune-Jakobsen går design og produktion, familie, livskvalitet, æstetik og smukke omgivelser hånd i hånd.


Kom med backstage og se mere