STABILIZED

STABILIZED er en serie premiumprodukter i stabiliseret kastanjetræ.


Stabilisering af træ er en kompliceret og tidskrævende proces, hvor man vacuumimprægnerer træet med en slags "kunstig harpiks" der kan indfarves. Man stabiliserer typisk porøst træ med en høj grad af råd/svamp og/eller knaster da det giver det mest "sprælske" udtryk. 


Efter imprægnering hærder den kunstige harpiks op gennem en varmebehandling, og træet er nu mekanisk stærkere, uimodtageligt overfor fugt og kemikalier og kan poleres op til en højere finish.


Jeg tilbyder mine knivmagneter, THE WALL samt KNIFEBOARD  i stabiliseret Kastanjetræ..


Kastanjen der anvendes til STABILIZED er nøje udvalgt med henblik på stabilisering, så du kan være sikker på at få et stykke træ hvor træets unikke særpræg vil komme smukt og ekspressivt til udtryk. Som udgangspunkt bruger jeg kastanje stabilisering, men ønsker du en mørkere træsort kan jeg tilbyde andre alternativer - fx. anløben bøg.


Har du selv et stykke lækkert (tørt) træ du kunne tænke dig at få stabiliseret og udfærdiget til en knivmagnet er du velkommen til at tage kontakt for at høre om mulighederne.


BEMÆRK: Der er et meget stort spænd i det visuelle udtryk fra produkt til produkt, så jeg har valgt at undlade fotos af de enkelte produkter på webshoppen, da de nemt kan komme til at virke misvisende - du kan med fordel kontakte mig før bestilling, så vi får en snak om dine forventninger til det færdige resultat.


Anyway- der er selvfølgelig fuld returret, så skulle du fortryde dit valg når du modtager den stabiliserede knivmagnet er det bare at returnere på min regning :-)

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

  🚢  Fri fragt

 © Rune-Jakobsen Web 2009 - 2020

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok