KNIFEBOARD serien

KNIFEBOARD er en serie knivskinner med detaljer i messing eller aluminium.  

Standard dimensionen på KNIFEBOARD er 45x45mm men alle designs i serien laves også i en alternativ "Slim'n flat"  version, som er 45mm bred men kun 25mm tyk og med traditionelle ligeskårne endestykker uden smig.


KNIFEBOARD kommer i 5 designvarianter. 

  • STANDARD, en prisvenlig, lækkert forarbejdet knivskinne uden dikkedarer. Læs mere om den her:


  • CLASSIC til 4, 6 eller 8 knive (40, 60 eller 75 cm længde) har messing- eller aluskinner på over- og underside, samt metaløjer på fronten. CLASSIC er punktmagnetisk, så dine knive fordeles med smme afstand på skinnen således at messingøjerne aldrig dækkes af knive.

  • EXCLUSIVE, er magnetiseret i hele længden og har messing- eller aluskinner på over- og underside. EXCLUSIVE holder ca. fra 6 - 18 knive (30 - 90cm længde) - afhængig af dine knives bredde.

  • RAILS, er magnetiseret i hele længden og har messing- eller aluskinner på fronten. RAILS  holder ca. fra 6 - 14 knive (30 - 75cm) - afhængig af dine knives bredde.


  • SLIM'N FLAT, er den tyndere udgave på 25mm med ligeskårne endestykker uden smig. Både Classic, Rails og Exclusive kan bestilles som Slim'n flat


Knifeboard kommer med skjult ophæng og de nødvendige beslag, skruer og rawplugs medfølger naturligvis. 

Du kan også vælge et KNIFEBOARD i stabiliseret træ - læs mere om | STABILIZED | her:


Knifeboard fremstilles som standard i de traditionelle træsorter eg, røget eg, valnød og thermoask, men andre mere eksotiske træsorter er også muligt hvis du ønsker det. Du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 42434393 hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til en anden træsort.

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

  🚢  Fri fragt

 © Rune-Jakobsen Web 2009 - 2020

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok