Knivopbevaring

KNIVopbevaring

Hvorfor gå på kompromis med din knivopbevaring når du kan få specialdesignet en lækkert forarbejdet, håndlavet knivskinne eller knivblok i massi FSC certificeret træ??


Alle designs anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets neodymium magneter, der nøje udvælges så de spiller max sammen med knivskinnens eller blokkens design. Vi giver derfor garanti for, at dine knive bliver hængende uanset størrelse og vægt lige meget hvilket design du vælger.


Vores fritstående og væghængte knivopbevaringsløsninger opbevarer hver især dine værdifulde køkkenknive på en smuk og forsvarlig måde.  Klik på billederne herunder for at læse mere om hvert enkelt design eller søg specifikt efter:Knivmagneterne i webshoppen er vores standarddesigns og formater - men du kan nemt få lavet et standardprodukt på ønskemål. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊 Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning.


Søger du en særlig type knivmagnet eller ønsker du at få designet og skræddersyet en opbevaringsløsning er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du ønsker.

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

  🚢  Fri fragt

 © Rune-Jakobsen Web 2009 - 2020

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok