Knivopbevaring

KNIVSKINNER & KNIVBLOKKE

Hvorfor gå på kompromis med din knivopbevaring når du kan få specialdesignet og håndlavet en lækkert forarbejdet  fuldmagnetisk knivskinne eller knivblok i massiv FSC certificeret træ??


Alle designs anvender forskellige typer og kombinationer af kraftige højkvalitets neodymium magneter, der nøje udvælges så de spiller max sammen med knivskinnens eller blokkens design.


I modsætning til mange andre knivskinner og knivblokke på markedet adskiller vores designs sig ved, at vi fordeler trækkraften over en stor del af skinnen eller blokkens overflade ved at anvende flere rækker magneter  - kun derved opnås optimal vedhæftning. 


Vi giver derfor også garanti for, at dine knive bliver hængende uanset hvilket design du vælger  - ellers får du pengene tilbage 😎


Scroll ned for at se alle designs eller gå direkte til:


Knivmagneterne i webshoppen er vores standarddesigns og formater - men du kan nemt få lavet et standardprodukt på ønskemål. Det er bare at kontakte os før bestilling - så laver vi et skræddersyet produkt til dig 😊 Småændringer ift. standardmålene laver vi selvfølgelig uden beregning.


Søger du en særlig type knivmagnet eller ønsker du at få designet og skræddersyet en opbevaringsløsning er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at komme med et uforpligtende bud på præcis dét du ønsker.

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

Kontakt

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok