Håndvask

SINK - er vores bud på en serie af cool trævaske.


Vaskene kan laves i eg, røget eg eller thermoask, som alle tre egner sig godt til kontakten med vand, på grund af deres hårdhed og naturlige olieindhold.


  • Vi tilbyder flg. varianter. Den hånddrejede vask:
  • Den rektangulære vask der....
  • Den indfældede vask der......


VEDLIGEHOLDELSE:

Vasken er overfladebehandlet med koldpresset linolie, der med sine naturlige egenskaber beskytter ved kontakt med bl.a. sæbe samtidigt med, at den bevarer vaskens smukke udseende og glød.


Vær opmærksom på, at vandhanen aldrig står og drypper, da dette kan give grobund for svampeangreb.


Da vasken er et naturprodukt, vil den daglige brug kunne sætte sine spor i form af kalk/ pletter i og omkring afløbet. Disse kan fjernes ved at lægge køkkenrulle rundt om afløbet også hælde noget eidke på og lade det virke i nogen tid hvorefter det fjernes  og der slyldes med vand herefter skal det tører i et par timer ,vasken efterbehandles med koldpresset linolie.


MONTERING:

Vasken som ses på billedet, er beregnet til at stå ovenpå en bordplade. Ønskes andre løsninger såsom nedsunkne eller fritstående vaske, kan Bødkeriet kontaktes.


SINK fremstilles kun efter forudgående aftaler om størrelser og form - så kontakt os gerne hvis du vil vide mere eller vil bestille et badekar.

Leveringstid 8-10 uger.

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

Kontakt

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok