Bænk

BENCH & BENCH 4SHOES er elegante bænke karakteriseret ved deres rene, slanke linjer og gennemgående designelementer.


  • BENCH - bænk med siddedybde på 30cm og længder fra 90 - 150cm (højde 45cm) 
  • BENCH 4Shoes - bænk med ophæng i 5 massive messing/stålrør til opbevaring af sko, bøger, blade etc. Sidde dybde 30cm og længder fra 90 - 150cm (højde 45cm) 


BENCH & BENCH 4SHOES kan anvndes overalt i dit hjem. I stuen, ved spisebordet, i entréen til opsætning af sko, i stuen til opbevaring af dine brætspil, i soveværelset eller badeværelset.


BENCH håndlaves af snedkermester Mads Christensen efter de højste kvalitetsnormer og med den dygtige møbelsnedkers kompromisløse sans for detaljen og håndværksmæssige omhu. BENCH fremstilles "on demand", så når du bestiller den hos os, er den ikke plukket fra en lagerhylde men fremstillet specielt til dig.


Træet skæres og sorteres omhyggeligt, så BENCH fremstår med et smukt og sammenhængende visuelt udtryk. Fx. gør vi os stor umage med at anvende fortløbende stave, så man kan følge træets åretegninger og struktur rundt om hele møblet.


BENCH fremstilles som standard i massiv eg, røget eg eller valnød med detaljer i messing eller alu/stål. Andre træsorter kan leveres på forespørgsel.

 

Vi kan naturligvis lave alle BENCH produkterne i de størrelser du måtte ønske, så kontakt os gerne på mail  eller tlf. 42 43 43 93 hvis du har spørgsmål eller ønsker et skræddersyet produkt. 


Leveringstid ca. 6-8 uger. Kontakt os gerne hvis du vil have den aktuelle leveringstid.

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok