Træbadekar

TUBForkæl dig selv med den ultimative luksus til badeværelset og få skræddersyet dit eget håndlavede træbadekar. 


Som nogle af de eneste tilbageværende i landet, tilbyder vi fremstilling af et ægte bødkerbadekar. Et træbadekar er topmålet af eksklusiv elegance. Et træbadekar tilfører atmosfære og varme til dit badeværelsesmiljø og træet holder vandet varmt i længere tid end traditionelle badekar.


TUB håndlaves i vores møbelsnedkeri i FSC certificeret thermoask og leveres som standard med stålbånd og eksklusive messingdetaljer. Vi tilbyder også at fremstille TUB i andre træsorter - kontakt os gerne ved spørgsmål.


Thermoask har et flot, eksklusivt og eksotisk udseende i lighed med tropisk træ. Asketræet (der i udgangspunktet er nærmest hvidt) har gennemgået en varmebehandling, der gør at træets modstandsdygtighed over for svamp og råd øges, hvilket gør træet meget anvendeligt til badekar. I varmebehandlingen ændres træets farve til smukt nøddebrunt, med rødlige nuancer.


Afløbet placeres efter dit ønske i karrets bund så du kan placere dit træbadekar i nærheden af eksisterende gulvafløb. Under træbadekarrets bund er der plads til en skjult slange. 


Træ er et levende materiale, som bliver ved med at arbejde. Dette medfører at karret med tiden kan blive en smule utæt hvis det står hen uden at blive brugt. Det er derfor tilrådeligt, at du ind imellem fylder dit kar og lader det stå og udvide sig så det igen opnår tæthed.


Et TUB i standardmål (LxHxB) 140x75x60 koster ca. 45.000,-. incl. moms og levering. TUB med opsving koster fra 49.000,-


TUB fremstilles kun efter forudgående aftaler om størrelser og form - så kontakt os gerne hvis du vil vide mere eller vil bestille et badekar.

Leveringstid 12-14 uger.

Er der et link der ikke virker? Finder du ikke det du søger?  Har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?   

Kontakt

Jeg bruger cookies på min hjemmeside. Klik ok for at gå videre.

Læs mere
Ok