Jomfru olivenolie fra Casa Caponetti

Vi har i mange år importeret denne fantastiske friskpressede jomfruolivenolie til eget forbrug. Nu får du også glæde af den.


Hvert år høstes oliven fra familien Caponettis 500 træer manuelt og forarbejdes i en fælles mølle nær gården ved hjælp af metoder, der kan dateres tilbage til romertiden.

Resultatet er en ekstremt raffineret olie med en uforlignelig friskhed og smag. Høstingen begynder normalt i slutningen af ​​oktober, udføres fuldstændigt ved håndplukning, og møllen i det nærliggende Bagnoregio bruger de samme metoder, der har produceret olivenolie i århundreder.


Olien forarbejdes, katalogiseres og mærkes ud fra placeringen af ​​træerne på gården, og hver flaske olie har et kort over indsamlingsområdet og en beskrivelse af smagskomponenterne.


Vores olie produceres i små partier hvert år og mærkes i henhold til det område på gården, hvorfra den blev indsamlet, hvilket gør det til et utroligt unikt produkt.