Om


Finder du ikke det du søger, har du spørgsmål eller ønsker du et skræddersyet produkt?

Kontakt mig på meget gerne på tlf. +45 42434393 eller mail.

Rune-Jakobsen Design

made by hand by me

Rune-Jakobsen Design blev etableret i 2016 med visionen om at skabe et mikrobrand, hvor fokus lå på design og fremstilling af eksklusive, håndlavede interiør-nicheprodukter i høj kvalitet.


Jeg ønskede, at gøre op med tendenser i tiden, at skabe et alternativ til sjælløse, masseproducerede interiørprodukter fra udlandet, der hives ned fra en lagerhylde i den nærmeste livsstilsbutik og hurtigt kasseres igen - og dermed var virksomheden født.


Selvom der "bare" er tale om et skærebræt, en hylde eller en knivmagnet, er alle mine produkter håndlavet enkeltvis, med stor respekt og en uforbeholden kærlighed til håndværket og de træsorter, der udgør omdrejningspunktet for min virksomhed - en kærlighed, der kan ses og føles når du står med slutproduktet og mærker, at du holder et funktionelt og smukt designet stykke godt håndværk i hænderne.

filosofien

Når man gør sig seriøse overvejelser og ofrer mange ressourcer på design og indretning af sit hjem, er det ærgeligt at gå på kompromis kvaliteten og de små detaljer. Derfor har jeg valgt, at dedikere mit arbejde til de oversete elementer i boligindretningen og give dem et håndværksmæssigt løft.


Mine produkter fremstilles udelukkende på bestilling, og uanset om der er tale om levering af mange produkter til en forhandler eller blot en enkelt ordre fra webshoppen arbejder jeg benhårdt på, at hvert enkelt produkt får en funktionel og æstetisk kvalitet, hvor du som køber tydeligt kan se og føle, at der er lagt vægt på designdetaljerne, det visuelle udtryk og den håndværksmæssige udførelse.


På den måde opnår hvert enkelt Rune-Jakobsen produkt sit helt eget DNA.

Mit snedkeri ligger placeret langt ude på landet i det idylliske Østhimmerland. Her har jeg sammen med min familie skabt de ideelle rammer omkring virksomheden med mulighed for fokus på den personlige kundebetjening og passionen for den håndværksmæssige kvalitet, omhu og kælen for detaljerne.


Den personlige betjening er i højsædet, så ønsker du en skræddersyet løsning, eller har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 42 43 43 93 eller mail

Hos familien Rune-Jakobsen går design og produktion, familie, livskvalitet, æstetik og smukke omgivelser hånd i hånd.


Kom med backstage og se mere